Shoujo RS Kulturfestival OPRET

Go down

Shoujo RS Kulturfestival OPRET

Indlæg  Akatanuki on Man apr 18, 2011 1:32 am

Dette er et shoujo rs, og går derfor selvfølgelig ud på romantik: Girl meets boy, boy meets girl.

RS'et centrerer sig omkring gymnasiet, "high school" om man vil, "Zenchi Gakuen", "Zenchi Akademiet". På Zenchi Gakuen findes alle sociale lag; elever fra fattige familier såvel som rige familier. Der er en 1., 2. og 3. årgang, med så højt som 4 parallelklasser (Fra A til D).

Det er forår, og om 4 uger holder akademiet kulturfestival, som alle eleverne skal deltage i. Der er blevet snakket om maid café'er såvel som skuespil/drama. Al den slags sættes på plads i klasserne i løbet af den første dag (af rs'et).

Jeg skal nok holde styr på dagene, og gøre opmærksom på, hvilken dag det er, når det er en ny dag, og hvis folk skulle være i tvivl. Vi begynder med dag 1, og der er kulturfestival på dag 29.

Dag 1, sæt igang (Om lidt, når jeg har lavet opret for det her rs, og når jeg har lavet begge tråde for shoujo+fantasy rs. xD)!

RETTELSE: Da det er gjort mig det bemærket, bør jeg gøre opmærksom på, at rs'et IKKE slutter efter den 29. dag! Kulturfestivalen er kun det FORELØBELIGE scenarie.

Karakterprofiler bør indeholde:

Navn:
Køn:
Alder:
Udseende:
Klasse: (Eks. 3-B)
Personlighed:
Elsker:
Hader:
Historie:
Andet:

Skulle karakteren få personlig udvikling i rs'ets forløb, må man gerne tilføje det.

Iøvrigt: Forsøg så vidt som muligt, at få det til at gå op med hensyn til antallet af drenge og piger.


Sidst rettet af Akatanuki Man apr 18, 2011 2:00 am, rettet i alt 2 gange (Reason for editing : Vigtig detalje. Og glemte et punkt i karakterprofilen.)
avatar
Akatanuki

Antal indlæg : 468
Join date : 14/12/10
Age : 26

Tilbage til toppen Go down

Re: Shoujo RS Kulturfestival OPRET

Indlæg  xJigoku on Man apr 18, 2011 1:46 am

Navn: Lee Ha Nuel
Køn: pige d:
Alder: 18
Udseende: 1.65 høj og har ret kort hår som er sørt (som mit eget) ser fladbrystet ud da hun strammer barmen ind. mørke øjne
Klasse: 1-B
Personlighed: hun er ret vild, og hun har temperament. HUn dyrker Taekwondo da hun er fra Korea og hun kan være ret overbeskyttende overfor sin tvillingesøster (Som Miko spiller xD). hun har en ret syg forkærlighed over for mad og flegner hvis man lader mad gå til spilde - hun strammer sin barm in for at fremstå drenget da det er lettere at få job som dreng - hun bliver direkte forvekslet med at være en dreng.
Elsker: sin sport - hun er hjælpe træner i en Taekwondo klub
Hader: når folk ser ned på hendes søster som de OGSÅ tror er en dreng fordi at hende og Ha Nuel er så ens xD <3
Historie: Ha Nuel og hendes familie flyttede til Japan da deres far døde nogle år tilbage. Ha Nuel klæder sig som en dreng da hun er født 5min. før sin søster og da moderen er syg er søstrene nødt til at arbejde røven i laser så de kan overleve - men det er lettest som dreng. så Ha Nuel der i forvejen blev taget som en dreng valgte bare at ''blive'' en dreng for at hjælpe familien med at overleve
Andet: Ha Nuel og søsteren arbejder på en kaffe bar (Coffee Prince) hvor kun mænd må arbejde, så de holder begge hemmeligt at de er piger, dog ved den ene manager at de er piger da han kender deres mor.
avatar
xJigoku
Admin

Antal indlæg : 548
Join date : 13/12/10
Age : 26
Geografisk sted : Vestfyn

http://stardust.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Shoujo RS Kulturfestival OPRET

Indlæg  Miko on Man apr 18, 2011 2:01 am

Navn: Lee Ha Kyul.
Alder: 18 år.
Køn: Pige.

Klasse: 1-B

Udseende: 1.65 høj med kort hår, som er lidt længere, "puffed" og lysere end hendes tvillingesøster. Er også fladbrystet af samme grund.

Personlighed: Hun er en meget energisk og hårdtarbejdende person. Hun er lidt nærtagende og skrøbelig. Ligesom søsteren så bliver hun forvekslet med at være en dreng og har den syge forkærlighed overfor mad. ~ Dog kan hun også lide at tilberede maden inden.

Elsker: Sin familie selvfølgelig, men hun kan også godt lide andre ting som madlavning m.m.
Hader: Når hendes mor bruger penge som de i virkeligheden ikke har.

Historie: Ligesom søsteren, selvfølgelig, flyttede de fra Korea til Japan efter deres fars død. Hvor de nu bliver nød til at arbejde for føden, og alt det der.

Andet: Arbejder jo på Coffee Prince sammen med Ha Neul, hvor alle tror de er drenge.
avatar
Miko
Admin

Antal indlæg : 723
Join date : 13/12/10
Age : 26
Geografisk sted : Jylland.

Tilbage til toppen Go down

Re: Shoujo RS Kulturfestival OPRET

Indlæg  xJigoku on Man apr 18, 2011 2:10 am

Navn: Fukushiwa Rakuto
Køn: dude
Alder: 19-20
Udseende: 1.77 høj og han er ret tynd, han er dog alligevel utrolig handsome og ret populær blandt pigerne, hvilket han er mere eller mindre ligeglad med. hans hår er lidt messy men det giver ham stil - og han smiler ikke så ofte med når han gør er det bare et KILLER smil : D <3
Klasse: 2-A
Personlighed: ret rolig og down to earth, han siger ikke så meget hvis man ikke starter en samtale med ham selv. han ligner lidt en ''Yankee'' som de tit ses for at være i mangaer d: - det er han bare ikke, han lægger i toppen hver gang der for karakterene for en tæt uanset hvilket fag det er - stjerne elev d:
Elsker: at bruge tid på sine studier, eller at kigge på stjerner
Hader: at høre folk sladre om ligegyldigheder på gangen
Historie: han er hårdtarbejdende, utroligt at han formår at lave sine ting. han bor med sin far og mor og han har en lillesøster Emire som han er ret ANIKI overfor (hun er fra klasse 1-B dog kun biperson : D)
Andet: han arbejder som tjener på en anden café tæt på Coffee Prince.
avatar
xJigoku
Admin

Antal indlæg : 548
Join date : 13/12/10
Age : 26
Geografisk sted : Vestfyn

http://stardust.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Re: Shoujo RS Kulturfestival OPRET

Indlæg  Miko on Man apr 18, 2011 2:18 am

Navn: Miura Kazahaya.
Alder: 20.
Køn: Dreng

Klasse: 2-A

Udseende: 1,80 høj. Skuldre langt mørkt hår, ofte sat op i en ’halv’ hestehale. – Det vil sige at det kun er noget af håret der er sat op, også hænger resten ham ned til skuldrene.

Personlighed: Han er lidt what-so-ever-typen. Interesser sig ikke for særlig mange ting og har det bedst med at være for sig selv… Selv om han alligevel på en eller anden måde ender med at deltage i ting.

Elsker: At lave vafler.
Hader: En del, som så.

Historie: Han har ikke rigtigt kontakt med familien og arbejder ved en ikke-så-lovlig vaffelstand nær en pigeskole, hvor han er ret populær og får en masse kunder.

Andet: …
avatar
Miko
Admin

Antal indlæg : 723
Join date : 13/12/10
Age : 26
Geografisk sted : Jylland.

Tilbage til toppen Go down

Re: Shoujo RS Kulturfestival OPRET

Indlæg  Akatanuki on Man apr 18, 2011 2:23 am

Navn: Kato Kiyoko.
Køn: Pige.
Alder: 19.
Udseende: Se billedet.
[img][/img]
Hun går normalt med sit hår nede, men har det i en hestehale, når hun har idræt.
Klasse: 2-A.
Personlighed: Hun er meget venlig, og meget drenget. Hun er også meget uskyldig, i det at hun ikke ved NOGET SOM HELST om sex eller den anatomiske forskel på drenge og piger (xD), hvilket skyldes at hun aldrig har bevidnet forskellen, aldrig har tænkt over det, og pænt meget sov sig igennem seksual undervisningen. xD Hun er derfor slet ikke genert "dreng og pige mæssigt", men kun i det, at hun, som så mange andre, ikke er vant til tæt fysisk kontakt. (xD)
Elsker: At lave noget med hænderne, da hun er lidt af en handy(wo)man. (xD)
Hader: Ikke rigtig noget. (xD)
Historie: Hun er enebarn og kan kun huske sin mor, da hendes far døde, da hun var meget ung. Hun har derfor aldrig rigtig haft en chance for at "bevidne" den anatomiske forskel på drenge og piger. (xD) Hun har dog altid hængt meget ud med drenge, og ofte blevet anset som en dreng.
Andet: Hvis det ikke er åbenlyst endnu: Hun ved intet om noget som helst sekuselt. (xD) Hun tror stadig at babyer kommer med storken. (xD)

Navn: Kamenosuke Setsuna.
Køn: Dreng.
Alder: 19.
Udseende: Se billedet.
[img][/img]
Klasse: 2-A.
Personlighed: Han er meget mystisk; han skifter meget imellem personligheder, og ingen ved med sikkerhed, hvad hans sande disposition er. Han har dog en tendens til at tale meget teaterisk, og en tendens til at bevæge sig som "ind og ud af skyggerne". (xD) Han er MEGET MÆRKELIG, og har en forunderlig interesse for folk, der har mærket livets smerte, eller dem, der ikke har, men som forstår det.
Elsker: At lege med folks hoveder (Metaforisk ment. xD).
Hader: Folk, der ikke forstår, hvad det vil sige, at have mærket livets smerte.
Historie: Han blev psykisk/følelsmæssigt misbugt som barn, og har derfor mange comorbide (Det vil sige med flere til følge) psykiske forstyrelser (Som langt hen af vejen er ufarlige for hans omgivelser).
Andet: Ikke rigtig.


Sidst rettet af Akatanuki Man apr 18, 2011 3:48 am, rettet i alt 3 gange (Reason for editing : Billedlinket virkede ikke. Folk besluttede sig for at have efternavne med denne gang. xD Klasserne var ikke koordineret for godt. xD)
avatar
Akatanuki

Antal indlæg : 468
Join date : 14/12/10
Age : 26

Tilbage til toppen Go down

Re: Shoujo RS Kulturfestival OPRET

Indlæg  Van on Man apr 18, 2011 7:50 am

OHMAGOOODZ SHOUJO!!! xD I'm so iiin! : D

Navn: Sunako Morioka
Køn: pige :3
Alder: 18-19
Klasse: 2-A

Udseende: Sunako har page-hår, der er en a'la chokoladebrun/rødt skær i. Hun er omkring 173-174 cm høj og har lidt 'cuurves', så hun er langt fra anorexia-tynd xD
Personlighed: A'la hyper xD Hun er ret nørdet og elsker comics/manga osv xD Hun elsker at snakke, men er meget stille når noget er galt. Hun bliver skide sur når hun nogen irriterer hende og er ikke bange for at slå ;D
Elsker: tegneserier, astronomi og video-spil xD
Hader: Irriterende folk der aldrig holder kæft, folk der synes de er mære værdige end andre og sin far.

Historie: Sunako er enebarn og bor sammen med sin mor. Hendes far var en ret voldelig mand, og Sunako's mor valgte at skilles efter nogle år af ægteskabet. De flyttede langt væk fra faren så han aldrig ville forstyrre dem mere, og Sunako og hendes mor fik det meget godt efter det :3 Sunako's far har en anden kvinde og et andet barn, en dreng. Sunako besøger dem nogle gange, men det er kun for at se til sin bror og stedmoren :3

Andet: Er lidt psykisk ustabil.

--

Navn: Sam Takahashi
Køn: dreng :'D
Alder: 18
Klasse: 1-B

Udseende: Sam har lyst hår, som han har kort og har flotte blå øjne :3 Han er omkring de 178 cm og har lidt muskler her og der xD
Personlighed: Sam kan meget godt lide at snakke med andre, og prøver at være flink imod alle, men det lykkes nu ikke altid xD Han er en meget godhjertet fyr og er kort sagt ret naiv ><
Elsker: Sin motorcykle og at lave sjov xD
Hader: folk, der stræber efter opmærksomhed.

Historie: Sam er amerikaner :3 Hans mor blev gravid da hun var meget ung, og den biologiske far ville ikke have noget med Sam's mor eller Sam at gøre, så moren flyttede til Japan til en god veninde. Der mødte hun så Sam's stedfar som var en meget venlig mand, og han var også god imod Sam. Senere blev de gift, så moren og Sam tog stedfarens efternavn ved. Sam har nu to yngre søskende, en dreng og en pige, der er tvillinger :3

Andet: .. Tror jeg ikke xD
avatar
Van

Antal indlæg : 290
Join date : 15/12/10
Age : 24
Geografisk sted : Færøerne :D

Tilbage til toppen Go down

Re: Shoujo RS Kulturfestival OPRET

Indlæg  Akatanuki on Man apr 18, 2011 7:53 am

Glad I could...help...? xD
avatar
Akatanuki

Antal indlæg : 468
Join date : 14/12/10
Age : 26

Tilbage til toppen Go down

Re: Shoujo RS Kulturfestival OPRET

Indlæg  Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum